Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (3.11 secunde)
Drept urmare, a fost ordonat un mandat impotriva rapitorilor neidentificati, impreuna cu actiuni de cautare a celui disparut. Padurile au fost scotocite cu jandarmi insotiti de caini.
La mare cautare au fost: prajitura de post, din visine, prajitura de dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, cozonac de post, marmelada, chec cacao, toate la 50 RON/ kg.
La mare cautare au fost: prajitura de post, din visine, prajitura de dovleac, prajitura de casa cu mere, cornulete, cozonac de post, marmelada, chec cacao, toate la 50 RON/ kg.
Dupa Wilkinson, in concluzie, aceasta cautare este rodul firesc al curiozitatii umane, un atribut daruit de divinitate. Crestinii n-ar trebui sa se teama de ea, desi, asa cum am vazut, vor exista si unele intrebari dificile de-a lungul acestui drum.
Dupa aceasta operatiune trebuie deschis fereastra pentru cautare, introdusa denumirea programului, jocului, titlul filmului sau autorul unor piese muzicale si descarcate.
Aceasta ipoteza face imperativa explorarea atenta a Pamantului, in primul rand a zonelor indepartate si a celor cu conditii nefavorabile, in cautare de noi forme de viata exotice.
Pana in anii 90 s-au derulat circa saizeci de proiecte de cautare prin radio a inteligentelor extraterestre, in cel putin sase tari, proiecte denumite cu un termen generic SETI - Search for Extraterrestrial Intelligences (cautarea inteligentelor extraterestre).
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. "Cel mai bine s-au dat gogosile cu branza si marar!
Asa cum comenta agentia de presa, cautarea vietii extraterestre seamana cu o cautare, de dimensiuni cosmice, a acului in carul cu fan;
Pacientul are tegumentele si mucoasele aparente palide, transpira, este agitat si se afla intr-o continua cautare a unei pozitii care sa ii permita atenuarea intensitatii dureroase;
Shostak este convins, in schimb â€" spune Hastings â€" ca civilizatiile extraterestre vor dedica timp si efort pentru a comunica cu alte rase din imensitatea universului prin unde radio, o credinta pentru care, dupa o viata profesionala de cautare, are zero dovezi.
De aceeasi parere este si Stephen Hawking, care considera ca ar trebui sa ne temem de extraterestri, care vor veni probabil pe Pamant in cautare de resurse si vor fi pusi pe distrugerea noastra.
Opratiunile de cautare continua Un comunicat nou al MAE confirma amploarea crescanda a tragediei din Italia: - Potrivit ultimelor informatii, Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca, in urma seismului din Italia survenit la data de 24 august 2016, au fost confirmate inca 2 decese ale unor cetateni romani.
Parada continua cu prezentarea motocicletelor Enduro tip MT 230, care au intrat in dotarea Fortelor pentru Operatii Speciale in acest an. Motocicletele sunt urmate de ATV-urile Rangers Polaris 6 x 6, folosite pentru actiuni de cautare, salvare, evacuare si cercetare.
Acum insa, o cautare dupa cuvantul cheie UFO” in arhiva postata pe site-ul CIA, a returnat 1738 de articole.
Mass-media a incercat sa dezlege unele dintre cele intamplate in decembrie 1989 in Romania lui Nicolae Ceausescu, insa ramasa in seama mass-media, aflata in cautare de senzational si a impunerii unor adevaruri partiale, revansa celor infranti in decembrie 1989 nu a intarziat in a se produce, astfel incat Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit o lovitura de stat data de catre forte antiromanesti, cu sprijinul direct al fostei Uniuni Sovietice si nu numai.
El a accesat, in martie 2017, Arhivele nationale ale Noii Zeelande, introducand, intr-un motor de cautare, cuvintele cheie: obiect zburator neidentificat, OZN, obiecte zburatoare neidentificate, OZN-uri (UFOs), obiect necunoscut, obiecte necunoscute, farfurii zburatoare si altele asemenea.
Astfel, atunci cand in vis ne apare un tren este semn ca suntem in cautare de oportunitati, ca incercam sa ne indreptam intr-o directie noua si ca viata noastra ia o turnura interesanta.
Aceasta a implicat o cautare in toate disciplinele relevante si producerea de lucrari pentru a explica stadiul tehnicii in fiecare dintre ele.
Pentru politisti, sa ii prinda pe cei fara bilet nu mai era o corvoada, ci devenise un fel de cautare de comori.
google-analytics.com